Lärplattformen Omniway som app

NTI-skolans lärplattform Omniway är en av de saker som hyllas mest i våra elevers kursutvärderingar. Plattformens struktur med sin tydliga tidslinje, lättillgängliga kurstillbehör och översikt, i kombination med kontaktvägar till lärare och administration, är några av de fördelar som lyfts fram. Nu lyfter vi allt ytterligare en nivå och erbjuder lärplattformen Omniway som app.

Appen är framtagen med syfte att ytterligare öka tillgängligheten och flexibiliteten i studierna för dig som studerar. Så att du enkelt kan hitta det du behöver, när du vill oavsett vart du än är.

Kursöversikt och kontakt 

Appen är optimerad för att du enkelt ska kunna följa med i kursen genom några snabba knapptryck på mobilen eller surfplattan. Inloggningsuppgifterna är samma som på datorn och gränssnittet är lättnavigerat och förstås mobilanpassat. Du hittar all din kursinformation i appen och kan skicka meddelanden till läraren.  

Notiser och uppgifter 

Appen skickar notiser vid t.ex. uppdaterad studieplan, nya meddelanden och kursförändringar på tidslinjen. Uppgifter öppnas automatiskt i webbläsare och går att genomföra från mobil eller surfplatta, men vår rekommendation är att uppgifter i första hand görs från en dator. 

Ladda ned lärplattformen Omniway som app 

Vill du ladda ner den redan nu kan du ladda ner den för Android här eller för iOS här. Annars hittar du den där appar finns, sök på Omniway.

Har du precis börjat studera och funderar på att ta ett extrajobb vid sidan av? Läs våra tips här om hur du gör för att kombinera jobb och studier.