×
 

Hoppa till innehållet

Varmt välkommen!

Det är oss du möter när du studerar på NTI-skolan. Vi är en digital skola som erbjuder kvalitativ, flexibel och individanpassad utbildning för dig som vill studera utifrån dina egna förutsättningar och behov. Vi är lärare, administratörer, studievägledare, rektorer och flera andra funktioner som samarbetar med varandra och med dig som elev för att du ska nå dina mål och kunna ta nästa steg i livet.

Varje år väljer över 38 000 elever att studera på NTI-skolan. Elevernas prestationer och feedback i kombination med kontinuerlig utveckling inom både pedagogik och teknik, har gjort NTI-skolan till en av de största skolorna inom distansutbildning i Sverige.

NTI-skolans verksamhet

Med över 50 år inom distansutbildning och kunniga, engagerade lärare får du de allra bästa förutsättningarna att nå målet med dina studier, på det sätt som passar dig bäst. Vi erbjuder vuxenutbildning på distans i över 280 kurser så att du kan studera när, var, och i den takt du vill med en personlig lärare.

Stabilitet och långsiktighet

NTI-skolan är en del av AcadeMedia. AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag och finns i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Totalt går över 180 000 barn, elever och vuxenstuderande i någon av AcadeMedias verksamheter under ett år. AcadeMedias storlek skapar trygghet och ger förutsättningar till att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Bland verksamheterna som ingår i AcadeMedia finns, utöver NTI-skolan, även Eductus, Hermods, Vittra, Pysslingen, ProCivitas och Rytmus, för att nämna några.

Specialister på distans - sedan länge

Vi har lång erfarenhet av att kompetensutveckla människor med ambitioner. Faktum är att vi har jobbat med distansutbildning sedan 1968. Idag använder vi moderna digitala lösningar för att våra elever ska kunna genomföra sin vuxenutbildning, men vikten av en personlig lärare genom kursen har alltid varit, och är, en hörnsten i vår verksamhet.

Vår expertis och förmåga att frigöra potentialen hos vuxna individer gör oss till det bästa valet för motiverade deltagare och studerande som söker en seriös, smidig och målinriktad vuxenutbildning som ger resultat.

Kvalitet och uppföljning

  • NTI-skolans kvalitetsarbete

    NTI-skolan följer upp och utvärderar sin verksamhet löpande utifrån verksamhetens kvalitetsplan och AcadeMedias riktlinjer.