NTI-skolans samarbetskommuner blir allt nöjdare

Två gånger per år genomför NTI-skolan, i samarbete med AcadeMedia, en nöjdhetsundersökning (NKI) bland sina samarbetskommuner. Den senaste undersökningen genomfördes under våren 2021 och NTI-skolan kan för fjärde gången i ordningen konstatera att de kommuner vi samarbetar med blir nöjdare för varje halvår som passerar.  

– Den positiva utveckling vi ser i våra samarbetskommuners rekommendationsgrad och nöjdhet är fantastiskt glädjande att följa. Vi har under de senaste två åren lagt ett ökat fokus på att fånga upp och ta till oss av vad våra uppdragsgivare efterfrågar och önskar, och det är förstås roligt att se att det arbetet har gett resultat, säger Linda Lindqvist, kundansvarig på NTI-skolan.

Hela 89% av kommunerna uppger att de kan rekommendera NTI-skolan till andra uppdragsgivare och 88% uppger att de är nöjda med NTI-skolan som leverantör. 

Linda Lindqvist igen.

– Vi känner oss oerhört nöjda med dessa resultat men kommer självklart att fortsätta vårt arbete för att ytterligare förbättra och stärka vårt samarbete med kommunerna. Nu vet vi att vi är på rätt väg och att vi fokuserar på rätt saker.  

Är din verksamhet intresserad av ett samarbete med NTI-skolan?

Läs gärna mer om vårt utbildningsutbud och våra tjänster för kommun och företag: Företagstjänster

Kontakt: Linda Lindqvist, linda.lindqvist1@nti.se