×
 

Hoppa till innehållet

Distansutbildning för företag, organisationer, skolor och kommuner

Söker du distansutbildning för företag? NTI-skolan är en del av AcadeMedia och en av Sveriges största anordnare av distansutbildning. På uppdrag av över 100 kommuner i Sverige anordnar vi vuxenutbildning på distans till kommunernas invånare.

I takt med att vår verksamhet växt har vi tagit ytterligare steg och erbjuder sen några år även företag att ta del av vår förmåga att skapa onlinekurser, utbildningar och kompletta akademier online. Vi är specialister på distansutbildning med över 50 års erfarenhet och har välutvecklade kunskaper i hur man utformar och utvecklar kvalitetssäkrad distansutbildning.

Vårt utbud inom distansutbildning för företag

I dagsläget erbjuder vi distanskurser till skola, kommun, företag och organisationer inom följande områden:

 • Kurser på gymnasial och grundläggande nivå (grundskolenivå)
 • Hela yrkesutbildningar (kurspaket) inom bland annat Vård och omsorg, Barn och fritid samt Hotell och turism
 • Svenska för invandrare (SFI)
 • Skräddarsydda utbildningar

Skräddarsydda utbildningar

Att vi är Sveriges största leverantör av onlineutbildningar är det få företag som känner till då vi till största del har arbetat med svenska kommuner samt svenska och utländska universitet. Vår expertis har utvecklats genom 20 års erfarenhet av att omvandla flera hundra traditionella utbildningar till effektiva och pedagogiska onlineutbildningar. Vi använder oss även av ett mycket kompetent och flexibelt LMS som är lätt att använda och ger bra stöd för HR.

Uppdrag

Vi är experter på att transformera traditionella utbildningar till effektiva och pedagogiska onlineversioner. Inom det området är vi oomtvistat en av Sveriges mest erfarna leverantörer och kan vara behjälpliga vid planering och transformation av hela företagsakademier.

Vi erbjuder varje kursdeltagare en egen kontakt med en lärare. Har ni en huvudlärare som behöver avlastas så har vi en ”first line support” med utbildade lärare som kan sköta kontakten med flera tusen kursdeltagare per kursomgång. På så sätt har vi hjälpt kunder att genomföra omfattande kurser i tid med hög genomförandegrad. Utöver vårt kärnerbjudande för Sveriges kommuner erbjuder vi även över 280 olika kurser online till företag som vill ge sina anställda möjlighet att läsa in betygsgrundande ämnen. 

Vår lärplattform - Omniway

Den lärplattform vi använder är användarvänlig och anpassningsbar. Det innebär bland annat att det går att integrera med många andra lösningar som till exempel HR-, affärs- och CRM-system. Plattformen är utvecklad för att stödja en stor lärarorganisation, stora kunder som behöver information och statistik samt deltagare som vill studera via både mobil, surfplatta och dator. Här kan du läsa mer om lärplattformen och testa en demo av lärplattformen ur elevens perspektiv.

Mer information om distansutbildning för företag

Vi träffar er gärna och berättar mer om våra tjänster på ett förutsättningslöst möte. Kontakta Linda Lindqvist, kundansvarig.

 1. 1

  Kontakta oss

  Kontakta kundansvarig Linda Lindqvist.

 2. 2

  Möte

  Vi träffas och går igenom era behov och vad vi kan erbjuda för lösningar.

 3. 3

  Avtal

  Vi upprättar ett avtal.

 4. 4

  Studierna startar

  Vi tillhandahåller avtalad distansutbildning.