Handel Bas

Denna utbildning ger dig en god grund för att arbeta inom handel. Du får en bra bas att bygga vidare på och därmed bredda dina kunskaper inom området.

Handel är ett stort område där det finns olika typer av företag att arbeta inom. Vill du bygga på denna utbildning kan vi erbjuda påbyggnadsutbildningen mot säljstöd och företagsförsäljning.

I Handel Bas ingår praktik två dagar per vecka i kurserna Servicekunskap 2 och Handel och hållbar utveckling.

Regionalt yrkespaket

Yrkesutbildningen till Handel Bas är ett regionalt yrkespaket, vilket innebär att paketet består av en kombination av kurser som leder till visst yrke. Ett regionalt yrkespaket är utformat av NTI-skolan utifrån regionala behov på arbetsmarknaden.

Diplom

Efter att du har läst ett av NTI-skolans regionala yrkespaket utfärdas ett diplom. Du kontaktar NTI-skolans studie- och yrkesvägledare för att få ett diplom utfärdat. För att få ett diplom behöver du ha minst betyg E i samtliga kurser i yrkespaketet.

Ansökan och kursstart

Datum för ansökan och kursstart varierar mellan olika kommuner. Observera även att inte alla kommuner erbjuder våra yrkespaket. Scrolla ned och välj din kommun nedan för att se vad som gäller där just du bor.

Frågor?

Om du har frågor om till exempel utbildningsval, förkunskaper eller validering är du välkommen att kontakta oss genom vårt supportforum. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Korta fakta

Studieform Distans

Kurskod FSXAFN

Studietid Flexibel

Poäng 500

Nivå Gymnasial

Förkunskaper Grundskola eller motsvarande

Studietakt Heltid

Dessa kurser ingår i yrkespaketet

Poängplan Handel Bas

500
Kurs
Kurskod
Poäng
FÖSSER01
100
FÖSSER02
100
Summa 500

Det här händer när kommunen har beviljat din ansökan

1

NTI-skolan får dina uppgifter

När kommunen har beviljat din ansökan skickar de dina kursval och uppgifter till NTI-skolan.

2

Du registreras i lärplattformen

NTI-skolans administration registrerar dig i lärplattformen. Du får ett välkomstmejl innehållande viktig information och inloggningsuppgifter till ditt digitala elevrum.

3

Logga in i elevrummet

Surfa direkt till elevrummet och bekanta dig med miljön. Du hittar länkar till kurslitteratur och kontaktvägar till din kurslärare och NTI-skolans administration.

4

Starta dina studier

Nu börjar vi! Dina studier startar alltid på en måndag. För att inte avskrivas från kursen måste du logga in och aktivera din kurs inom en vecka efter kursstart.

Lycka till med studierna!

Kontakta supportforum